Wensen inductie bekend

In totaal hebben meer dan vijftig mensen op onze vragenlijst gereageerd. Hiermee heeft ongeveer een derde deel van het mailbestand deelgenomen. 46 invullers doen nog steeds mee. Anderen hebben zelf al een inductiekookplaat aangeschaft of zijn nog niet zo ver. De info uit de vragenlijst is belangrijk voor ons, want hiermee kunnen we veel preciezer bespreken met de beoogde leveranciers wat ze moeten aanbieden.  Tussenstand: 20 x 4-pits, 20 x 5-pits, 4 x opbouw en 3 x maatwerk). Je kunt te allen tijde de lijst alsnog invullen (of nog een keer invullen als je wens verandert).

Vervolgstappen

Met de bovenstaande uitkomsten in de hand leggen we en offerte-aanvraag voor aan drie lokale leveranciers. We vragen bij voorkeur een leverancier die alles regelt dus ook eventuele aanpassing van je elektriciteitsaansluiting door Enexis. Doel is maximaal ontzorgen, kwaliteit en faire prijs. 

We hebben wel een aantal leveranciers op het oog maar wanneer jij goede installateur kent die kan helpen bij het overstappen:meld ze dan aan bij ons, dan maken wij een selectie en gaan we het gesprek aan om een zo goed mogelijke deal te organiseren.

One thought on “Wensen inductie bekend”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *