Wie zijn we?

Wij zijn Marieke Wiersma, Jan Willem Wennekes en Hotze Hofstra. Samen stappen we over op inductie, omdat we een eerste stap willen zetten om van gas los te gaan. Dat doen we graag met zoveel mogelijk mensen. Zo kunnen we kennis bundelen, ervaringen uitwisselen en gezamenlijk inkopen bij installateurs en leveranciers van inductie-apparatuur. Doe je mee?

We zijn een burgerinitiatief, en doen dit als betrokken inwoners van Groningen die een bijdrage willen leveren aan de energietransitie. #inductie050 is geen bedrijf of professionele organisatie. Wel zijn we alledrie als professional bezig met duurzame projecten in Groningen en omstreken, dus die kennis komt vast van pas. Wellicht heb jij ook kennis of iets anders dat ons kan helpen. Dat horen we graag, en we trekken graag samen op.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd, en hoe groter de bijdrage aan een duurzame toekomst! Enne, de ‘050’ in de naam mag je ruim zien, dus meld je gerust aan.

Volg ons op twitter en Facebook onder #inductie050. Spreek ons gerust aan via onze twitter accounts hierboven als je vragen of opmerkingen hebt. Wil je ons toch nog mailen? Dan kan dat op info@inductie050.nl.